Voedingsconsultatie

Welkom, ik ben Mariecke Fransen Food & Healthcare Professional. Mijn passie in het leven is om mensen op weg te helpen naar een bewuste, gezondere levensstijl. Het ongezonde eetgedrag en eetpatroon is waar ik mij in heb gespecialiseerd. Door mijn eigen reis en struggles in combinatie met mijn opleiding heb ik een unieke succesvolle methodiek ontwikkeld.

Na mijn HBO opleiding Social Work heb ik in o.a in verschillende gezondheidsinstellingen Leefstijl trainingen gegeven. Ik ben BGN geregistreerd gewichtsconsulent en gepassioneerd sporter. Tevens ben ik gediplomeerd MBCT en ACT coach, Voedingsdeskundige en niet geheel onbelangrijk, ervaringsdeskundige.

Zelf heb jarenlang een ongezonde lifestyle gehad en de daarmee bijkomende gezondheidsproblemen. Verslaafd aan suiker/eten wat uitgroeide tot een eetstoornis, Binge eating disorder. Meer dan 45 kilo te zwaar, vast zitten in een negatieve cirkel van proberen het goed te doen en veranderingen door te voeren en uiteindelijk weer terug te vallen in oud gedrag. Tevens chronisch maag-darmpatiënte, waardoor ik 1,5 jaar van bed naar toilet heb geleefd. Veel pijn, geen controle en opgeven van het leven als een legitieme optie voelde. Maar ik ben een doorzetter. Vanuit mijn diepste dal opgeklommen, in actie gekomen, mogelijkheden gaan zoeken en uiteindelijk mijn gezonde, gelukkige modus gevonden.

Mind Your Step by MarieCke is een dienst die ik als ervaringsdeskundige hebt ontwikkeld. Multidicsiplinaire visie met op de drie pijlers die nodig zijn om jouw Lifestyle definitief aan te passen: Het gedrag, voedingsgewoonte en beweging. Door middel van gedragscognitieve coachings- consulten, Mindfulness coaching, Acceptance and Commitment therapy in combinatie met Voedings-adviezen en Bewegingstherapie coach ik je naar een bewust gezondere Lifestyle waar je de rest van jouw leven profijt van zult hebben!

Mind Your Step biedt dynamische persoonlijke begeleiding waarin ik als professional naast je sta. Vanuit mijn eigen ervaringen ben ik in staat om met respectvolle, invoelende en doelgerichte coaching te beiden. Op weg naar een definitief gezondere lifestyle

Werkwijze: Er zal een intake gesprek plaatsvinden waarin duidelijk gaat worden wat je nodig hebt om een gezondere levensstijl te hanteren. Ik maak gebruik van een Bio-impedantie analyse om uw lichaamssamenstelling te berekenen. Iedereen is verschillend, elk lijf is verschillend vandaar dat mijn coaching nauwkeurig op het individu wordt afgestemd. Afhankelijk van de wensen en doelen zetten we een plan uiteen. Indien nodig worden en weekmenu’s samen gesteld, recepten uitgewisseld en sportmomenten ingepland.

Via de aanvullende verzekering kun je tot 70% vergoed krijgen!

Prijzen

De frequentie in coaching hangt uiteraard af van je persoonlijke wensen. Hier adviseer ik je uiteraard graag in. In het begin van jouw traject wil ik het je makkelijker maken, zodat de overgang naar je nieuwe levensstijl als vanzelfsprekend aanvoelt.
TIP: Kijk op http://www.gewichtsconsulenten.nl of je via je aanvullende zorgverzekering een gedeelte vergoed kunt krijgen.

 

Kennismakingsgesprek
15 minuten
gratis

Intake

Belangrijk! Vanuit vertrouwen en respect gaan we samen het programma aan. Kennismaking om te ervaren of er een klik is, zo niet kan ik je een lijst geven met professionals in de omgeving.

 

90 minuten inclusief health-check, lifestyle analyse, health-check, voedingsadvies, Total Mind Body and Lifestyle plan en informatiemodule
90 minuten
€199

Consult Personal Coaching / Training

Consult Personal Coaching
30 minuten
€ 37,50
Consult Personal Coaching
45 minuten
€ 54,50
Consult Personal Training / Coaching
60 minuten
€ 69
Consult Personal Training / Coaching
75 minuten
€ 82,50

Ook kan je kiezen uit onderstaande Mind Body en Soul pakketten. De pakketten bieden een korting van meer dan 20% en zijn in maximaal drie termijnen te voldoen. Ook is het mogelijk om een gepersonaliseerd en een online coachingspakket samen te stellen!

Sluit een jaarabonnement af bij Mind Your Step

  • Inclusief: Intake, Healthcheck, Lifestyle analyse (90 Minuten bij aanvang)
  • Lichaamsmeting en menu op maat
  • E-book met healthy recepten
  • Toegang 3x per week workouts
  • maandelijks 15 minuten weeg moment
  • Coaching Abonnement twv € 720,-
  • in 1 keer betalen? 10% korting
  • contact loopt voor een jaar en is niet opzegbaar
€ 59,99 per maand te betalen

Contact formulier