Reboot Your Health

Reboot Your Health

De Reboot Your Health liquid

Tegenwoordig wordt detoxen steeds populairder. Door het detoxen zal je namelijk onder andere een stralendere huid krijgen, meer energie hebben, en beter slapen. Bovendien zal je lichaam na afloop van een detox beter beschermd zijn tegen allerlei ziektes, die het gevolg zijn van blootstelling aan bepaalde toxische stoffen.

Een van de grootste redenen dat mensen gaan detoxen, is echter het feit dat je er ook van af kunt vallen. In plaats van minder eten – zoals bij diëten -, hoef je bij detoxen niet per se je voedselinname te minderen, maar zal je wel ánders (gezonder!) gaan eten. Hierdoor wordt het gemakkelijker voor je lichaam om op gewicht blijven.

De Reboot Your Health liquid kuur is een korte variant van een volle sapkuur. Je drinkt 5 juices en in de avond een vegan based soep.

De 3 daagse Kuur: 65,-incl. btw
De 5 daagse Kuur: 95, incl. btw
De 7 daagse Kuur: 125,- incl. btw

 

  • Op- en afbouw schema
  • Inclusief juices en soepen

Reboot Your Health kuur day only

De Reboot Your Health day only kuur is de milde variant van een volle sapkuur. Als je de hele dag helemaal niets eten net iets te heftig vindt, maar toch je lichaam een gezonde boost wilt geven dan is dit de ideale manier! Overdag drink je de juices van Natur en ’s avonds eet je een heerlijke gezonde maaltijd (salade) uit het Receptenboek van MarieCke.

De 5 daagse Kuur: 85 incl. btw
De 10 daagse Kuur: 170 incl. btw

Aanmelden of info

15 + 15 =