Personal training

Personal training

Mind Your Step biedt dynamische persoonlijke begeleiding waarin ik als professional naast je sta. Vanuit mijn eigen ervaringen ben ik in staat om met respectvolle, invoelende en doelgerichte coaching te beiden. Op weg naar een definitief gezondere lifestyle.

Werkwijze

Er zal een intake gesprek plaatsvinden waarin duidelijk gaat worden wat je nodig heeft om een gezondere levensstijl te hanteren. Ik maak gebruik van een Bio-impedantie analyse om uw lichaamssamenstelling te berekenen. Iedereen is verschillend, elk lijf is verschillend, vandaar dat mijn coaching nauwkeurig op het individu wordt afgestemd. Afhankelijk van de wensen en doelen zetten we een plan uiteen. Indien nodig worden en weekmenu’s samen gesteld, recepten uitgewisseld en sportmomenten ingepland.

Bewegen met de Bellycore workouts en de Powerflow!

De Powerflow is een workout die ik zelf heb ontwikkeld. Primair om de core te versterken, focus op ademhaling en op houding. Elementen van yoga en Pilates en een dosis Mariecke. Dit betekent dat er niet gesprongen wordt, geen (over)belasting voor spieren of gewrichten maar wel spierverstevigend en vetverbrandend werkt! Doordat je constant van beweging in beweging ´flowt´ is er ook een cardiovasculair element wat meespeelt en zal algemene conditie verbeteren.

 

De Bellycore en Kick workout

Om overtollig lichaamsvet te verbranden, is de elastische Bellicon minitrampoline een uitkomst. Door de wisseling van de zwaartekracht bij het op- en neer bewegen, spant elke spiercel in het lichaam zich bij het afremmen onwillekeurig aan, om zich weer te ontspannen op het hoogtepunt van de golfbeweging. Zo activeer je de stofwisseling van alle cellen, niet alleen in bepaalde spiergroepen, zoals dat bij andere sporten het geval is. Je kunt op de sterk elastische minitrampoline amper iets verkeerd doen, ook niet als je ‘te zwaar’ bent. Hoe ongetraind je ook bent, op een minitrampoline train je automatisch je spierkracht en uithoudingsvermogen. De wisselende zwaartekracht brengt de stofwisseling automatisch op kruissnelheid (= snelheid van zenuwoverdracht). Het is zo makkelijk dat praktisch iedereen meteen succes kan boeken, welke lichaamsbouw of welk aanvangsniveau je ook hebt.

’s Morgens tien minuten op de minitrampoline brengt je stofwisseling zo goed op gang dat je de rest van de dag efficiënter calorieën verbrandt. Doordat je al je cellen stimuleert, zorg je namelijk voor een hoge zuurstofproductie. Daarbij verbrand je grote hoeveelheden calorieën, zonder het gevoel te hebben je bijzonder in te moeten spannen en zonder dat je je bewegingsapparaat of je hart- en vaatstelsel overbelast. Bovendien is het springen op een soepel verende trampoline vooral heel leuk, wat niet alleen tot plezier in bewegen leidt, maar ook tot goede, snelle resultaten!

Contact formulier