“Gelukkig en gezond leven,
het begint bij een keuze.

De automatische piloot eraf en leren hoe jij jezelf kan ondersteunen!”

“Gelukkig en gezond leven,
het begint bij een keuze.

De automatische piloot eraf en leren hoe jij jezelf kan ondersteunen!”

Over MarieCke

Ik ben Mariecke Fransen, de trotse eigenaresse en founder van Mind Your Step Personal Lifestyle Coaching. Mind Your Step Personal Lifestyle Coaching is een unieke dienst waarbij ik multidisciplinaire  lichaamsgerichte coaching biedt.

Een compleet pakket van begeleiding in voeding, beweging en de geest. Ik coach met een holistische benadering en kijk dan ook naar het lichaam in zijn totaliteit.

Het hoofd met het lichaam te verbinden en vanuit de basis op te bouwen. Specifiek op het individu, persoonlijk en op maat.

Uit eigen ervaring put ik, zelf morbide obese geweest en ervaringsdeskundige als het gaat om eetstoornissen en eetverslaving. Na jaren te hebben gestruggeld met mijn ongezonde lifestyle gewicht, eten en compensatie gedrag, kreeg ik gezondheidsklachten waar de medische wereld geen raad mee wist. Allerlei behandelingen onderging ik maar niets bleek te werken. Toen ik door mijn gezondheid thuis kwam te zitten, ben ik me gaan verdiepen in voeding en beweging.

Dit bleek uiteindelijk een goede stap te zijn voor mijn  gezondheidsklachten en ook de grondlegging van Mind Your Step Personal Lifestyle Coaching. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten door mijn gezondheidsproblemen, heb ik mijn eigen mogelijkheden gecreëerd door een behandel methode te ontwikkelen waarbij voeding en bewegen de centrale pijler zijn.

Mariecke is niet zomaar een coach.

Mariecke is een betrokken coach die door het vuur gaat en altijd bereikbaar is voor haar cliënten. Coaching persoonlijk en op maat met multidisciplinaire benadering waarbij MarieCke naast je staat.

Samen staan we Sterk!

De basis is en blijft de psyche, het gedrag. Dit heeft uiteindelijk tot Mind Your Step Personal Lifestyle Coaching geleid. Ik heb de powerflow workout  ontwikkeld en maak in mijn lifestyle praktijk gebruik van een mini trampoline (door een speciale elasrieking wordt er op cel niveau getrained en er dus minder wordt belast waardoor het uitermate geschikt is bij overgewicht) waarvoor ik een heel trainingsprogramma heb ontwikkeld.

Je kunt bij mij terecht voor: