Healthy Food & Lifestyle Retreat in Zandvoort

Healthy Food & Lifestyle Retreat in Zandvoort

Begin 2019 optimaal door je gezondheid een boost geven met het Healthy Food & Lifestyle Retreat in Zandvoort! Met dit retreat krijgt u de unieke mogelijkheid om uw geestelijke en fysieke gezondheid een boost te geven. Tevens is het mogelijk om een gedeelte (consultatie Mariecke Fransen) vergoed te krijgen via de aanvullende verzekering.

Een ware beleving voor al je zintuigen. Kom terug in contact met je lichaam en geniet van de mogelijkheden in het mooie Zandvoort aan zee. Om op te laden en weer met nieuwe energie en inspiratie naar huis te gaan. Mind Your Step biedt samen met Palace Hotel Zandvoort en Lunch Breek een healthy lifestyle retreat aan met verdieping op het gebied van gezonde voeding, actief bewegen met de Bellycore workouts, de poweryoga flows en actieve ontspanning met mindfulness yoga sessie.

MarieCke Fransen is gediplomeerd voedingsdeskundige en MBCT Coach. Haar werk met Mind Your Step is nu voor iedereen toegankelijk. Een midweek waarin u leert hoe u definitief gezonde en gelukkige keuzes leert te maken! Aan het eind van uw verblijf krijgt u een Balance Box met maaltijd plan mee naar huis. Een bijzondere en inspirerende ervaring.

Voeding

Uw ontbijt is samengesteld door Voedingsdeskundige Mariecke Fransen en wordt op de kamer geserveerd. U kunt er ook voor kiezen om ontbijt in het hotel te nuttigen. Hiervoor geldt een toeslag van 15 per dag. Op de kamer kunt u koffie of thee nuttigen. Aan het eind van uw verblijf ontvangt u een Healthy maaltijd box, De Balance Box, met daarin alles om zelf uw gezonde eetstijl door te zetten! (Home made Soepen, sappen, snacks, recepten, enz).

Mocht u interesse hebben in een Healthcheck bij voedings- en ervaringsdeskundige Mariecke Fransen, dan dient u dit van te voren te melden. Dit is niet inbegrepen in het retreat maar is tegen een meerprijs van 99,95 euro bij te boeken (60 minuten inclusief Bio-impedantie meting en hulpboek  ‘Jezelf vinden & Gewicht verliezen’. Deze kosten kunt u via de aanvullende ziektekosten verzekering declareren.

Wellness en ontspanning

In het prachtige Palace Hotel zult u overnachten en kunt u tegen een bijbetaling een kamer boeken met jacuzzi. U kunt er ook voor kiezen om een heerlijke ontspannende massage bij te boeken. Mindfulness Yoga, ‘zen in je den’ met deze heerlijke ontspannende methode om los te leren laten.

 

Bewegen met de Fitbounce workouts en de Poweryogaflow!

De Powerflow is een workout die MarieCke zelf ontwikkeld heeft. Primair gericht om de core te versterken, tevens de focus op de ademhaling en houding te leggen. Elementen van yoga en Pilates en een dosis MarieCke. Dit betekent dat er niet gesprongen wordt, Geen (over)belasting voor spieren of gewrichten maar wel spierverstevigend en vetverbrandend werkt! Doordat je constant van beweging in beweging ´flowt´ is er ook een cardiovasculair element. Dit verbetert de algemene conditie.

De Fitbounce workouts:

Om overtollig lichaamsvet te verbranden, is de elastische minitrampoline een uitkomst. Door de wisseling van de zwaartekracht bij het op- en neer bewegen, spant elke spiercel in het lichaam zich bij het afremmen onwillekeurig aan, om zich weer te ontspannen op het hoogtepunt van de golfbeweging. Zo activeer je de stofwisseling van alle cellen, niet alleen in bepaalde spiergroepen, zoals dat bij andere sporten het geval is.

Je kunt op de sterk elastische minitrampoline amper iets verkeerd doen, ongeacht je lichaamsgewicht. Hoe ongetraind je ook bent, op een minitrampoline train je automatisch je spierkracht en uithoudingsvermogen. De wisselende zwaartekracht brengt de stofwisseling automatisch op kruissnelheid (= snelheid van zenuwoverdracht). Het is zo makkelijk dat praktisch iedereen meteen succes kan boeken, ongeacht lichaamsbouw of niveau.

 

Info

  • Data: maandag 8 januari t/m vrijdag 12 januari
  • Kosten per persoon: €430,- (u deelt een tweepersoons kamer)
  • Wilt u een kamer voor uzelf? Hiervoor geldt een toeslag van €120,-
  • Kijk ook op Facebook
  • Meld u via contactformulier

Contact formulier