Boek

Boek

Wil jij leren om bewuste en gezonde (voeding) keuzes te maken en overgewicht kwijt raken? Niet te ingewikkeld met makkelijke recepten met producten die je zo bij de AH kan halen!

Nu het 10 weken maaltijd plan waarin jij aan de slag gaat om anders met voeding om te gaan en jezelf gezonder en slanker gaat eten!

Ik ben tot de conclusie gekomen dat als de veranderingen te ingrijpend zijn en te veel tijd kosten de kans dan groot is dat je afhaakt. Dit terwijl het zo belangrijk is om te leren hoe jij met voeding je gezondheid kan ondersteunen. Natuurlijk ben ook ik van mening dat het beter is om alles zelf te maken met organische producten zo uit de eigen tuin. Helaas is dit gewoonweg niet mogelijk. Omdat te veel veranderingen en tijdrovende recepten  stress met zich meebrengen kom ik met een oplossing.

Samen met Albert Heijn Zandvoort lanceer ik 10. Maar waar staat 10 voor? 10 staat voor succes, het beste uit jezelf halen met overzichtelijke haalbare doelen. Met dit maaltijdplan en de informatie in 10 ga je gezonde en bewuste keuzes leren maken.

Recepten die niet te veel tijd in beslag nemen en de meest gezonde en bewuste keuzes uit de schappen. Je kan alles zelf vers maken of de opties van de Albert Heijn gebruiken, alles staat uitgewerkt in 10. Ook is het haalbaar om wel 10 kilo te verliezen. Kortom 10 kan ervoor zorgen dat jij een gezonde lifestyle en eetpatroon aanleert met alle bijkomende gezondheidsvoordelen.

Prijs: € 24,95 exclusief verzendkosten. Bestel het boek via het formulier hieronder!

Bestelformulier